Sunday, February 25, 2007

Proiect pentru un desen animat

Ţara Girafelor

Ţara girafelor este un desen animat. În acest desen este vorba despre girafa cea mică anume Miny, personajul principal care se pierde într-o lume nouă şi uriaşă. În acest loc nou se întâlneşte cu multe alte specii de animale din cauza cărora începe să-i fie frică până când nu ajunge într-o "bandă" de girafe unde îşi face cunoştinţe şi prietenii noi. Aceştia încep să îl simpatizeze şi îl cheamă în preajma lor. De aici începe să provină un conflict între Miny şi o altă girafă ai trupei de girafe pe anume Bing.
Până când n-a apărut Miny, majoritatea girafelor se ocupau doar de Bing dar dupa ce a apărut ea, nimeni nu îl mai băga în seamă pe Bing. Din această cauză pe Bing a apărut gelozia şi a încercat să o alunge din bandă cât mai repede pe Miny. Bing a început să cerceteze după părinţii lui Miny şi a reuşit să-i găsească în grădina zoologică din oraşul Oradea unde aceştia stăteau îngrijoraţi. Bing când era mic a auzit despre un tren zburător care mergea direct până în acest oraş. Apropiindu-se Crăciunul, Bing din banii lui a cumpărat un bilet pe acest tren pentru Miny.
Girafa ce
a mică la început s-a bucurat de bilet dar după aceea şi-a dat seama că de fapt chiar şi dacă ajunge înapoi la familie, el va pierde prietenii. dar familia fiind mai importantă pentru el, trebuie să părăsească Ţara Girafelor. Bing începe să se bucure că a reuşit să-şi realizeze planurile propuse.
Când Miny ajunge acasă povesteşte părinţiilor toate întâmplările petrecute de el şi îi roagă frumos pe aceştia să o lase înapoi în fiecare sfârşit de săptămână la prieteni. Aceştia îi dă permisul să meargă şi următoarea zi ea porneşte înapoi. Când ajunge acolo
prima dată îl întâlneşte pe Bing, care a rămas fără cuvinte când a văzut-o pe Miny. Ei ajung înapoi în banda şi aceştia de bucurie încep să sare pe Miny. Bing reuşeşte să piardă şi ultima speranţă de a fi în centrul atenţiei dar Miny observând că Bing se simte aşa de singur, îl cheamă să joace şi el jocul preferat al girafelor : rostogoliri cu stâmpt pe gât. Din acest moment Bing începe să se înţeleagă mai bine cu Miny şi îşi dă seama că simţea greşit că ceilalţi nu se mai ocupă de el din cauza geloziei.
Până la u
rmă reuşesc să se înţeleagă bine cu toţii, şi părinţii lui Miny să se mute definitiv în Ţara Girafelor aşa că au trăit împreună fericiţi până la adânci bătrâneţe .

No comments: