Monday, February 12, 2007

Antivirus

Momentan exista foarte multe antivirusuri pentru eliminarea virusurilor de pe calculatoare. Eu acasa folosesc un antivirus mai nou destul de bun dar eu totusi nu sunt prea multumita cu acesta.
Antivirusul a fost cumparat intr-un pachet Norton care contine Norton Internet Security, Norton Personal Firewall si Norton Antivirus un produs alcatuit de firma Symantec. Eu acest antivirus il am cu licenta dar exista forme piratate prin diferite programe, care nu sunt prea avantajoase pentru un calculator pe care functioneaza internetul,pentru ca aceste fals-uri daca sunt gasite de catre cineva, atunci cel mai posibil lucru va fi ca n-o sa mai functioneze. Dar asta asa este cu fiecare antivirus sau orice alt program. Norton Antivirus este foarte bun pentru a proteja calculatorul de diferite programe spy , observa repede si virozele care incerc sa intre pe calculator si le opreste, dar update-ul este destul de greu de facut pentru oameni mai "incepatori" si scanarea calculatorului o face foarte incet. Eu am schimbat repede dintr-un Internet Security pe Nod 32 si acum cred ca antivirusul Nod 32 este mult mai bun si foarte usor de utilizat pentru oricine. Prin optiuni se poate regla multe lucruri si chiar si daca nu facem noi update-ul , de obicei cum pornim calculatorul, automat intra in actiune si scanarea o face foarte rapid. Eliminarea virusurilor merge si mai usor deci dupa parerea mea antivirusul Nod 32 este mult mai meritabil si mai usor de utilizat decat oricare alt antivirus.
Sfat: Nu instalati pe un PC mai multe antivirusuri pentru ca posibil ca una dintre ele sa nu mai functioneze de loc dar nici nu merita deodata doua. Mai bine incercati separat fiecare aparte.

No comments: