Thursday, December 13, 2007

Reclamă Hewlett Packard

!!Just buy it!! :)


Hewlett-Packard este cunoscută sub numele de HP, fiind cea mai mare companie cu sediul central la Palo Alto, California, Statele Unite ale Americii. Producţia sa este concentrată în domeniul calculatoarelor, imprimantelor, imaginii digitale, softwareului şi serviciilor.

Compania HP a fost înfiinţată în anul 1939. avându-i ca fondatori pe Willian Hewlett şi David Packard. Succesul obtinut în distributia echipamentelor HP a determinat deschiderea în 1997 a reprezentantei Hewlett-Packard România si apoi, în 2000, a societatii comerciale Hewlett-Packard România SRL. Dupa încheierea legala a fuziunii cu Compaq Computer Corporation, HP a lansat oficial noua companie din România pe 24 mai 2002, punând acccentul pe oferta sa diversificata de produse si solutii, pe strategia orientata spre piata si consolidarea marcii, precum si pe câstigarea de clienti noi, care manifesta încredere si sprijin pentru compania rezultata din fuziune.

Modelul Hewlett Packard tip Deskjet 690 C din imagine este un produs foarte bun şi recomand tuturor oamenilor care doresc o imprimantă la un preţ bun şi de calitate superioară. Măcar o probă merită. Detalii

No comments: